Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pia, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 800 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
07.07.2021
Dovolenka
Milí naši zákazníci :) Ve dnech od 8.7.2021 do 11.7.2021 čerpáme dovolenou. Objednávky začneme vyřizovat v pondělí 12.7.2021. číst celé
26.12.2020
Haakaa je tu pro Vás!
Píšete blog nebo pravidelně zveřejňujete zážitky a chvíle z každodenního maminkovské života? Jsme otevřeni různým typům spolupráce! Kontaktujte nás ... číst celé
14.12.2020
Online platba
Platba možná i prostřednictvím GoPay brány. Možnost platit online kartou nebo převodem. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
16.12.2020 Kojení
Která odsávačka Haakaa je pro mě nejvhodnější?
Staneš se každou chvíli mámou? Vítej na nejkrásnější, nejvzrušivější, život měnící se cestě, jakou kdy zažiješ. Gratulujeme! číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

PODMÍNKY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ
I.

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ účinné od 25.5.2018
• Společnost Haayo s.r.o., provozovatel eshopu, se sídlem Košice, Slovenská republika, Orechová 633/18, 040 01, IČ: 52906396, zapsaná v obchodním rejstříku Okresního soudu Košice I. oddíl Sro, vložka č. 48178 / V. (dále jen „správce“) jasně a otevřeně sděluje, jak zpracovává Vaše osobní údaje v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen jako „GDPR“).
• Maximálně respektujeme vaše právo na soukromí. V zájmu transparentnosti tyto zásady poskytují podrobné informace o tom, jaké osobní údaje zpracováváme, za jakým účelem, na jak dlouho, komu je předáváme, jaká máte práva a mnoho dalšího.


1. Ochrana osobních údajů je pro nás priorita.
• Vaše důvěra je pro nás důležitá. Respektujeme Vaši kontrolu nad svými osobními údaji a digitálním obsahem, my zabráníme neoprávněnému přístupu k nim. Kdykoliv Vás požádáme o informace, potřebujeme je. Pro ověření Vašeho souhlasu využíváme funkci opt-in (tzn. vyjádření souhlasu pomocí zaškrtávacího políčka).

Jaké osobní údaje od Vás požadujeme?
• Shromažďujeme pouze osobní údaje, které potřebujeme k vyřízení objednávky: kontaktní informace, dopravní společnosti a platební údaje. Bez uvedení povinných údajů u nás nemůžete objednávku dokončit.
• Dobrovolně nám sdělujete osobní údaje povinné i nepovinné tam, kde Vás žádáme o udělení souhlasu, např. u registrace, u zasílání newsletteru, při diskuzi, při dotazech.

Jak vaše osobní údaje využíváme?
Vaše údaje potřebujeme například k následujícím účelům:
-  Vytvořit a spravovat Váš osobní účet (registrace).
-  Zpracovat Vaše objednávky, doručit zboží, vyřídit vrácení zboží nebo jeho reklamaci (objednávka).
-  Zasílat aktuální informace o stavu Vaší objednávky.
-  Kontaktovat Vás v případě problémů s doručením zboží.
-  Odpovědět na Vaše dotazy.
-  Zasílat Vám obchodní sdělení o aktuálních akcích a slevách (newsletter).
-  Provádět analýzy, abychom Vám poskytli relevantní zboží.
-  Zasílat Vám dotazníky spokojenosti s cílem dát Vám možnost ovlivnit naši nabídku
 a služby.

Jakou dobu budeme Vaše data uchovávat?
Vaše osobní údaje budeme uchovávat po nezbytnou dobu, a to zejména pro výše uvedené účely:
- u nákupu s registrací i bez registrace na dobu tří let s tím, že nová tříletá lhůta počne běžet ode dne, kdy uskutečním poslední objednávku
- u hodnocení nákupu nebo zboží po dobu tří let,
- u zasílání obchodních sdělení bez uskutečnění nákupu, diskuze, kontaktního formuláře, poradny, dotazu na produkt apod. na dobu jednoho roku
- zákonem stanovenou dobu 15 let což je doba opřená o zákon o promlčecí lhůtě

Poté budou Vaše osobní údaje smazány, nebudete-li souhlasit s prodloužením zpracování osobních údajů.

2. Budeme Vás chránit i nad rámec nařízení GDPR
• Zlepšujeme služby. Podnikli jsme technická a organizační opatření pro ochranu vašich údajů před ztrátou, manipulací a neoprávněným přístupem.
• Naše bezpečnostní opatření neustále přizpůsobujeme v souladu s technologickým pokrokem a vývojem. Aby byly platby kartou u nás co nejbezpečnější, všechny informace jsou odesílány v šifrované podobě pomocí protokolu SSL. To znamená, že informace prochází přes zabezpečené připojení a že vaše údaje o platební kartě nemohou externí strany přečíst. Při platbě kartou spolupracujeme s autorizovaným platebním zprostředkovatelem, který nám pomáhá přímo u vaší banky ověřit, že karta je platná pro nákupy. Děláme to prostřednictvím našich služeb a sdílením informací s Vámi.
• Údaje v elektronické podobě, které jsme od Vás shromáždili, jsou uloženy pouze na území Evropské unie. Tištěné informace uchováváme v pořadačích na zabezpečeném místě. Všichni zaměstnanci, kteří přijdou do styku s Vašimi osobními údaji, jsou vázáni mlčenlivostí.

3. Kolik toho s námi sdílíte
• Abychom Vám poskytli ještě lepší služby a pro Vás zajímavé produkty, shromažďujeme informace o tom, jak se v našem eshopu chováte. To znamená, že když používáte náš web, zjišťujeme, jaké funkce jsou nejčastěji využívány a jaké akce spouštějí chybové zprávy.
• Pokud se Vám nelíbí sběr informací o vašem chování na našem e-shopu, můžete si na svém prohlížeči zapnout anonymní režim nebo nastavit soubory cookies. Přečtěte si více v "Zásady souborů cookies".
• Udělený souhlas lze kdykoliv odvolat nebo nás můžete kontaktovat: info@haakaa.cz, tel: +421917 174 048, Haayo s.r.o., Orechová 633/18, 040 01 Košice, Slovenská republika.
4. Vybíráme poskytovatele služeb, kterým můžeme důvěřovat.
• Jsme součástí moderní internetové společnosti, ve které nemůžeme existovat bez externích poskytovatelů. Údaje, které získáme, mohou být zpřístupněny těmto zpracovatelům (subdodavatelé správce):
- přepravním společnostem (pouze z důvodu doručení zboží)
- společnost zajišťující provoz eshopu
- společnost zajišťující outsorsing serveru pro ekonomický systém
- společnosti zabývající se analýzou dat a marketingem
• Vaše údaje nikdy neposkytujeme, neprodáváme ani nevyměňujeme s třetími stranami za účelem obchodování.
• Místem zpracování osobních údajů je Česká republika nebo jiný členský stát Evropské unie. Haayo s.r.o. není oprávněna v souvislosti se zpracováním osobních údajů prováděném pro Objednatele předávat osobní údaje do třetích zemí nebo mezinárodní organizaci ani provádět zpracování osobních údajů na prostředcích umístěných v třetích zemích. Případné zpracování osobních údajů v třetí zemi mimo EU je možné pouze s předchozím písemným souhlasem Objednatele a současně pouze tehdy, že jsou splněny podmínky pro předání do třetí země stanovené v čl. 44 a násl. nařízení.

5. Jaká jsou vaše práva?
• Máte právo požadovat informace o tom, jaké osobní údaje o Vás uchováváme (bezplatně jednou za rok). Pokud jsou tyto údaje nesprávné nebo neúplné, můžete požádat, abychom tyto informace opravili nebo odstranili.
• Vaše údaje nemůžeme odstranit, pokud nám v tom brání zákonné předpisy o uchovávání údajů, například zákon o účetnictví nebo jiné opodstatněné důvody, jako jsou nevyrovnané dluhy.
• Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3  GDPR)
• Máte právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR)
• Máte právo na opravu svých osobních údajů (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR)
• Máte právo na omezení zpracování osobních údajů (čl. 18 GDPR) nebo vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR)
• Máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR)
• Máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR). V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete obracet na kontaktní údaje správce: info@haakaa.cz, tel: +421917 174 048, Haayo s.r.o., Orechová 633/18, 040 01, Košice, Slovenská republika.

6. Neexistuje soukromí bez zabezpečení
• Zabezpečené služby pomáhají uchovat osobní údaje v bezpečí před kybernetickými útoky a zvědavými lidmi. Bez zabezpečení neexistuje záruka soukromí. Díky našemu odhodlání věnovat se kybernetické bezpečnosti, Vám můžeme nabídnout skutečně bezpečné digitální služby 21.století.

Novinky z našeho blogu

Která odsávačka Haakaa je pro mě nejvhodnější?
16.12.2020 Kojení
Která odsávačka Haakaa je pro mě nejvhodnější?
Staneš se každou chvíli mámou? Vítej na nejkrásnější, nejvzrušivější, život měnící se cestě, jakou kdy zažiješ. Gratulujeme! číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky
Kde nás najdete

Haayo s.r.o.

Orechová 633/18

040 01, Košice

Slovenská republika
Kontakty
Logo
Ing. Anna Moščáková, PhD.
(Po-Pia, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz